Film og tv - naturvidenskabelige dokumentarer og biografier
Steen M. Willadsen

Willadsens kloner
foxmedia Sendt første gang 17.9.2007 DR2
En af de absolutte pionerer indenfor kloning er dansker og hedder Steen M. Willadsen. Han klonede et får mere end 10 år, inden Dolly så dagens lys i 1997. I 1985 satte han befrugtede æg fra en ged og et får sammen og skabte kimære dyr - blandinger mellem en ged og et får. Han spiste endda et af dem ved en fest, hvor han fejrede sit nye job i USA - det smagte ikke specielt godt.

Minik Rosing

Miniks fornemmelse for sten
foxmedia Sendt første gang 24.9.2007 DR2
Minik Rosing er til dagligt professor og museumsleder på Geologisk Museum og beskæftiger sig med livets oprindelse. Han er blandt de førende inden for sit felt, efter at han i et område af Grønland fandt kulstofspor fra mikroorganismer aflejret i 3,8 mia. år gamle klipper. Minik Rosing blev født 1958 på Grønland og tog til København for at studere geologi ved Københavns Universitet. Da han blev færdig, tog han på ekspeditioner til Grønland for at grave i fjeldet.

Henrik Hautop Lund

Robotprofessoren
foxmedia Sendt første gang 1.10.2007 DR2
Henrik Hautop Lund er professor og robotforsker ved Mærsk McKinney Møller Instituttet for Produktionsteknologi ved Syddansk Universitet i Odense. Han har ført  Danmark frem i den absolutte verdenselite indenfor sit felt. Henrik Hautop Lund forsker i at optræne robotter til at få det perfekte samspil mellem hjerne og krop.